Printati aceasta pagina

Forum

feb 25, 2014

Saptamana Masteratelor 2014


Saptamana Masteratelor, eveniment organizat in cadrul Facultatii de Litere
Categorie: General
Postat de: cristi

 

In perioada 24-28 februarie 2014, Facultatea de Litere si-a deschis portiile al doilea an consecutiv, in sediul sau central din strada Edgar Quinet, la o noua serie de intalniri intre studenti, profesori, alumni si specialisti: paneluri stiintifice si profesionale, prezentari, dialoguri, dezbateri in cadrul unor companii de profil.

Evenimentul s-a adresat nediferentiat absolventilor de licenta care isi doresc sa urmeze unul dintre cele 11 masterate acreditate ale Facultatii de Litere, in acelasi timp el facand posibil dialogul intre candidati si reprezentantii fiecarui program de studiu.

Evenimentul organizat in cadrul Facultatii de Litere, le-a oferit studentilor ocazia de a cunoaste oferta educationala 2014-2016, precum si activitatea de cercetare a masteranzilor din cadrul programelor prezentate. Evenimenul doreste sa intareasca relatiile din interiorul comunitatii a carei activitate stiintifica este dedicata stiintelor umaniste si stiintelor comunicarii si asigura totodata posibilitatea fie a continuarii studiilor de licenta, fie a specializarii intr-un domeniu nou.

In continuare va prezentam programul evenimentului organizat:

Cateva poze de la eveniment:

 

Prezentarea in powerpoint:


Pagina anterioară: eLearning
Pagina următoare: Contact